RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Опубліковано фото другого підозрюваного в причетності до теракту в пітерському метро

Російське ЗМІ "5 канал" опублікувало фотографію людини, яка може бути причетна до скоєння теракту в метрополітені Санкт-Петербурга.

На фото зображений молодий чоловік слов'янської зовнішності в окулярах. Співробітники спецслужб припускають, що чоловік, зафіксований на знімку, заклав вибуховий пристрій на станції "Площа Повстання". Бомба не спрацювала і була знешкоджена фахівцями.

Інформагентство "Інтерфакс" повідомляє, що попередньо встановлено особу передбачуваного виконавця теракту: молодий чоловік, уродженець Середньої Азії.

Також повідомляються уточнені дані про кількість жертв теракту. За повідомленням Національного антитерористичного комітету, через вибух загинули 11 осіб, 45 постраждалих перебувають у лікарнях.

Нагадаємо, раніше було опубліковано фото і відео з чоловіком, якого підозрюють у тому, що він залишив рюкзак з вибухівкою у вагоні поїзда і вийшов з нього.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що правоохоронці розшукують двох осіб за підозрою в причетності до вибуху в пітерському метро.