RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Скоро тато приїде: соцмережі потішила новина про пентхаус у Гаазі у дочки Путіна

У соціальних мережах висміяли повідомлення про те, що чоловік дочки Володима Путіна Марії Йорріт Фаассен намагається продати розкішну квартиру в Гаазі (Нідерланди).

Відзначимо, раніше голландське видання Quote повідомило про те, що Марія Фаассен, яку називають дочкою президента Росії Володимира Путіна, і її чоловік Йорріт продають квартиру в Гаазі за 2,9 мільйона євро, передає vlasti.net.

За даними видання, пентхаус належить подружжю Фаассен, а його продаж може бути пов'язана або з охолодженням відносин між Росією та Нідерландами, або з тим, що Йорріт Фаассен переїхав до Москви.

Раніше журнал The New Times називав Марію Фаассен старшою дочкою Володимира Путіна, яка вийшла заміж за підприємця з Нідерландів Йорріта Йоста Фаассена, захистила кандидатську дисертацію і народила дитину.

У квітні 2006 року він нібито приїхав в Росію для роботи в "Газпромі". У 2014 році з'явилася інформацію, що сім'я Фаассен живе в "шикарному пентхаусі". Фото будівлі, опубліковані у виданнях, збігаються з фотографіями будинку, розміщеними в оголошенні про продаж квартири.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції України Павло Петренко спрогнозував терміни початку Міжнародного кримінального суду в Гаазі над вищим керівництвом РФ, включаючи Володимира Путіна.