RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Бездоганна робота журналіста: Венедиктов дав оцінку скандальному епізоду з Веллером на радіо

Письменника Михайла Веллера не будуть запрошувати на ефіри радіостанції "Ехо Москви", поки він не принесе вибачення Ользі Бичкової, в яку він напередодні жбурнув мікрофон та кухоль. У той же час ведучу можна дорікнути лише в зайвій м'якості по відношенню до емоційного гостя.

Таку думку з приводу інциденту висловив головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов.

За його словами, програму він не слухав, так як готувався до свого ефіру. До нього прийшов Веллер і зажадав негайно змінити ведучого програми.

"Я сказав: "У цих випадках нічого нового: я міняю гостя, але не ведучого" — навіть не розуміючи, що сталося. Він сказав: "Тоді ти змінюєш гостя", – і втік. От і все", - повідомив Венедиктов.

При цьому він високо оцінив професіоналізм Бичкової. Її поведінку він назвав бездоганною. "Може бути, її треба було дорікнути в недостатній жорсткості, я б сказав. Це бездоганно, на мій погляд. І навіть якщо б вона щось там зробила, ображати своїх журналістів я не дозволю", - висловив свою думку редактор.

Венедиктов також заявив, що радіостанція тимчасово припиняє співпрацю з Веллером.

"Я розумію, що вірусна історія всіх цих каналів, де відбуваються такі потворні, огидні вчинки – у тебе мікрофон, кажи – вони тут не будуть мати місце Тому ми припиняємо до вибачень. Якщо буде вибачення сьогодні, значить, все назад, але до тих пір Михайло Йосипович Веллер не буде, власне, свою програму вести, ні гостем не буде запрошений", - сказав він.

Нагадаємо, раніше з'явилося відео скандалу, який влаштував письменник Михайло Веллер під час програми в ефірі радіо "Ехо Москви".