RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Кінець війні: у Росії констатували капітуляцію Путіна перед Трампом

Період нової холодної війни між США і Росією підходить до кінця, а врегулювання відносин між країнами буде відбуватися на умовах Дональда Трампа.

Про це розповів доктор історичних наук Андрій Зубов, передає українське видання "Обозреватель".

"Коротка заява Білого Дому за результатами переговорів (Дональда Трампа та Сергія Лаврова- "Апостроф") не залишає місця для різночитань для тих, хто вміє читати дипломатичну мову. Президент Трамп диктує Путіну умови капітуляції, а пан Лавров вітає конструктивний і прагматичний результат переговорів. Про те, що переговори пройшли дуже добре, і сказав сам пан Трамп", - зазначив Зубов.

На думку вченого, Росія змушена піти на поступки в двох основних напрямках: Україна і Сирія.

"У Сирії Путін повинен приборкати (to rein) Асада, Іран і його поплічників (тобто Хезболлу). Це сказано твердо, як і те, що кров в Сирії повинна припинити литися. У перекладі на звичайну мову - Асад і іранці повинні піти з Сирії... В Україні - санкції не будуть зняті до виконання Мінських угод у повному обсязі", - резюмував Зубов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова обурилася успіхом зустрічі президента США Дональда Трампа з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.