RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Придумав "четверту світову": у Росії розповіли, як Путін прискорює крах свого режиму

Дії нинішньої влади в Росії обертаються проти неї і прискорюють падіння режиму Володимира Путіна.

Таку думку "Апострофу" висловив російський політолог Андрій Піонтковський.

Говорячи про зустрічі G7, політолог зазначив, що участь у них Росії – отриманий Михайлом Горбачовим аванс. "Потім президентові Росії Борису Єльцину дозволили сісти за стіл. Звичайно, це був аванс", - вважає Піонтковський.

На думку політолога, Путінська Росія не виправдала очікувань і продемонструвала, що надана можливість бути гравцем G8 була "надто щедрою і передчасною".

Він нагадав, що Горбачову дозволили брати участь у зустрічі "Великої вісімки" після його визнання поразки СРСР у Третій світовій війні — холодної — із Заходом. Говорити про повернення Росії в цей клуб, на думку політолога, можна буде після поразки у вигаданій кремлівськими пропагандистами "Четвертій світовій війні".

"Все, що Росія могла зробити для підвищення так званих ставок, своєї значущості — вона вже зробила. І все це обертається проти неї: і агресія проти України, і пов'язування в сирійському конфлікті. Вони лізуть в Афганістан, Лівію... Але ресурсів немає жодних", - говорить Піонтковський. За його словами, це прискорить крах режиму, і його поразку в Четвертій світовій війні, яку він сам придумав.

Детальніше читайте в матеріалі: "Путін придумав Четверту світову війну: в Україні відразу декілька поразок" на "Апострофі".