RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вижили добивав прикладом: росЗМІ дізналися жахливі подробиці масового розстрілу людей в Росії

45-річний житель Москви Сергій Єгоров вбив 9 осіб в одному з дачних кооперативів у Тверській області РФ через те, що вони не захотіли пригощати його алкоголем.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на сусідів загиблих.

Зазначається, що чоловік стріляли і зброї професійно, убивши кожну з своїх жертв з одного пострілу, і добивав прикладом.

На одній з дач зібралася компанія, щоб відсвяткувати народження онуки колишнього голови дачного кооперативу. Туди ж з'явився і Сергій Єгоров, який працював в кооперативі електриком. Місцеві жителі його не особливо шанували, оскільки він погано розбирався в своїй професійній сфері і зловживав алкоголем.

Компанія відмовила електрику в гостинності, а також, можливо, хтось зробив неприємне висловлювання на його адресу. Після цього електрик на власному автомобілі поїхав додому на сусідню вулицю, взяв там карабін "Тайга" 12-го калібру і повернувся з метою помститися.

У свою чергу, компанія дачників перемістилася на іншу дачу, де продовжила святкування. В цей момент і з'явився озброєний зловмисник. Він вбив усіх людей, які сиділи за столом, потім увійшов у будинок і продовжив розправу. Однією з його жертв виявилася 92-леняя жінка. Підкреслюється, що з деякими з своїх жертв Єгоров знайомий не був.

Поруч з тілами жертв знайшли газети і рідина для розпалювання багать, але збирався злочинець спалити трупи або рідина залишилася після приготування шашлику, на даний момент невідомо.

Протверезівши, електрик став давати свідчення.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, як саме затримали електрика-вбивцю.