RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мати полоненого на Донбасі військового РФ вказала на дивні речі у останній розмові з сином

Мати російського військового Віктора Агєєва, який потрапив у полон на Донбасі, Світлана розповіла, що її син перервав з нею зв'язок з 30 травня, ймовірної дати відправлення його на окуповану Росією частина Донбасу.

Про це вона розповіла журналістам "Новой газеты".

Світлана Агєєва заявила, що з дня прибуття сина в Ростов вона телефонувала з ним щотижня. "Віктор навіть вислав з зарплати 5 тисяч рублів. Сказав, що більше поки не може. Але я і цьому була рада... Адже Вітюша мені допомагає кредит виплачувати, знає, що мені не дуже легко", - зазначила вона.

Але починаючи з 30 травня зв'язок припинився. Як розповіла мати російського військового, Віктор встиг повідомити, що телефонувати регулярно тепер буде важко, оскільки "начальство не велить".

"При цьому у нас з ним дуже близький зв'язок, довірчий дуже. І раптом ось це, не дуже зрозуміло було", - розповіла Світлана Агєєва.

За її словами, вона вірила російській пропаганді про те, що війська РФ не беруть участі у війні на сході України.

"Я ж людина не військова, але дивлячись наш телевізор думала, що ми там [у Ростовській області] охороняємо наш кордон, ну як ми... ми - росіяни. Знала, що там дуже небезпечно. Переживала [за Віктора]. Тим більше розвідка. Але я вірила, що нас там немає, на Україні. Були ж офіційні заяви, що наші не присутні. принаймні, я вірила, що намагаються [не бути присутнім] ", - розповіла мати Віктора Агєєва.

Нагадаємо, раніше Світлана Агєєва підтвердила, що її син Віктор є кадровим військовим збройних сил РФ і не звільнявся з лав армії.