RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мати взятого на Донбасі у полон військового РФ зробила важливу заяву про його службі у армії

Мати російського військового Віктора Агєєва, який потрапив у полон ЗСУ на Донбасі, Світлана підтвердила, що її син є кадровим військовим збройних сил РФ і не звільнявся з лав армії.

Про це вона заявила у зверненні до Алтайського відділення партії "Яблуко" з проханням допомогти з'ясувати долю сина, передає "Новая газета".

За словами Світлани Агеєвої, її син поїхав 18 березня за контракту служити у м. Батайск, в одну з частин Ростовської області.

"Звідти він кілька разів дзвонив, з частотою раз на тиждень. Останній раз дзвонив 30 травня з номера <...>. При цьому він нічого не говорив, що збирається розривати контракт", - повідомила мати російського військового.

Вона також стверджує, що її син, Віктор Агєєв, був задоволений новою службою і навіть прислав наказ про присвоєння чергового військового звання єфрейтор. "Наказ № 866 від 4.05.2017 р" - уточнила вона номер документа.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони Росії спростувало інформацію журналістів про те, що полонений на Донбасі громадянин РФ Віктор Агєєв не є російським військовослужбовцям.

Детальніше про те, як Україна може скористатися полоненим російським військовослужбовцем читайте у матеріалі "Захоплення військового РФ на Донбасі: Росія зробила Україні хороший подарунок", опублікованому на "Апострофі".