RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Військовий експерт розповів про "білоруський" етапі агресії РФ проти України

З початком навчань "Захід-2017", які завершать "м'яку" військову окупацію Білорусі РФ має намір примусити Європейський Союз здати Україну.

Про це заявив український військовий експерт Олексій Арестович в інтерв'ю "Апострофу".

"Подумайте про свою долю, ми ж - дикі російські люди, ми ж можемо ломанутися, а жодні США вас не захистять. Ми вас окуповуємо швидше, ніж американці встигнуть прийняти рішення. Здавайте нам Україну, відмовляйтеся від підтримки або частково відмовляйтеся від підтримки. Або , хрін з ним, будемо домовлятися, але вже на наших умовах", - пояснює Арестович логіку Кремля.

За його словами Росія починає нову кампанію зі знищення України.

"90% стрічки [Facebook] - це страшна" зрада ". Коли тут читаєш стрічку, видно не "зраду", а тільки відверто сепарські висловлювання, які відразу патріотична частина стрічки починає бомбити. А так, якщо почитати - суцільна безперервна"зрада , густо чорна "зрада" заливає все ", - розповів експерт.

Він зазначив, що Росія першу фазу гібридного настання відіграла в 2014-2016 роках, то зараз починається друга - умовно 2017-2019 років, яка буде більш масштабною, ніж попередня.

"Ось нам здається, що ми вже майже виграли війну, стабілізували фронт - так ось це не так. Вже цієї осені почнеться нова фаза гібридного настання Росії на Україну, і вона буде сильніше, ніж була попередня", - підкреслив Арестович.

Він додав, що військові угруповання РФ в Білорусі Україні не особливо є чим купирувати.

Читайте повну версію інтерв'ю з Олексієм Арестович для "Апострофа": "Росія готує другу фазу наступу проти України, терміни вже відомі".