RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Терпіння закінчується: Чичваркін розповів, коли очікувати на масові протести у Росії

Російське суспільство вийде на масові акції протесту проти режиму Володимира Путіна і підтримає опозицію у разі кардинального погіршення умов життя.

Таку думку висловив відомий російський підприємець Євген Чичваркін в інтерв'ю "апостроф".

"Коли немає тютюну, коли занадто дорога молочка, коли безкоштовна кухня для немовлят п'ятий день поспіль буде закрита. Це все, так чи інакше, буде пов'язано з верстатом. І наступний стрибок до 120 рублів за фунт не витримає значна кількість банків, не витримає велика кількість домогосподарок, не витримає велика кількість людей, які взяли кредит на квартиру, на машину, пральну машину і так далі. Не витримають якісь роздрібні мережі", - заявив Чичваркін.

За його словами, якщо в 2014 році запас "жиру" у РФ ще був, то зараз його значно менше, а через рік або півтора буде ще менше.

"Запас міцності стає менше, запас терпіння - ще менше. Зате накопиченої втоми більше. Ми не знаємо, що з цього випливе. Але боротьба між холодильником і телевізором однозначно буде", - додав бізнесмен.

Він також вважає, що єдиною значущою фігурою в російській опозиції є Олексій Навальний, у інших лідерів вся підтримка складається з десяти-двадцяти однодумців.

"Навіть у Нємцова не було підтримки на момент вбивства. Не було. Про це наші ліберали не говорять через оце християнське почуття про всіх чомусь говорити добре, але у нього практично не було підтримки. Його все впізнавали, знали, любили , але ніхто в ньому не бачив лідера опозиції ", - зазначив Чичваркін.

Читайте також повний текст інтерв'ю "Для України є тільки один вихід у війні з Росією - Євген Чичваркін".