RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Порошенка назвали головні помилки Путіна, допущені в США і Європі

Головним ворогом Росії став сам принцип її існування, коли корупція зведена в ранг державної політики, а зовнішньополітичні партнери вибираються вкрай невдало, прикладом чого є провал Марін Ле Пен на президентських виборах у Франції.

Про це пише радник президента України Володимир Горбулін у своїй статті для видання "Дзеркало тижня".

Він зазначив, що Володимир Путін і його найближче забули про те, що система може виявитися сильніше лідера, і особиста обіцянка Дональда Трампа (або його людей) означає тільки те, що будуть спроби реалізувати те, про що домовилися, але зовсім не означає успіх цього.

"Росія раз за разом робить одну і ту ж помилку (хоча в деяких європейських країнах вона все ж веде себе розумнішими): ставить на "лідера", а не на системні процеси. Російське керівництво все ще перебуває в полоні ідеї, що все залежить від особистих домовленостей двох людей, а не від великих процесів", - заявив Горублин.

Також він додав, що розвідка РФ не повною мірою врахувала психологічний портрет Трампа або зробила з цього невірні висновки — його імпульсивність, амбітність і агресивність, які характерні для бізнесу, точно так само перенеслися на просування інтересів США.

Як повідомляв "Апостроф", Горублин розповів, як США загнали в кут ЄС санкціями проти Росії.