RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Проблеми Росії з візами США: у РФ зробили влучне зауваження про Київ

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович вказав на важливий момент, пов'язаний з прийняттям США рішення щодо припинення відачі неімміграційних віз в Росії.

Про це він пише у колонці на "Апострофі".

"Насправді, це буде продовжуватися завжди, поки путінський режим так чи інакше не припинить своє існування. По-перше, тому, що цьому режимові нічим відповісти симетрично. Інакше б і не було ніякої війни санкцій і протистояння з Заходом. Це просто недоімперія з постімперськими синдромами, що розвалюється, та пострадянської ностальгією, загорнута в павутину жахливої путінської клептократії", - зазначає Рабінович, додаючи, що на даний час спостерігається момент припинення дії кремлівської брехні на суспільство.

Також блогер вказав на те, що після нововведень громадяни Білорусі зможуть отримати візи в Києві, Варшаві чи Вільнюсі, а не як раніше – в Росії. Рабінович вважає це своєрідним тролінгом білорусів з боку США.

"Тролінгом ще більш високого рівня було би припинення видачі віз росіянам у Москві взагалі і вимога отримувати американські візи в посольстві США в Києві", - вважає він.

Також читайте повний текст колонки Рабіновича на "Апострофі": "Путін буде "бомбити Вороніж", поки його режим не припинить своє існування".