RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Монархія головного мозку: мережі вразило відеоінтерв'ю з чоловіком, який влаштував атаку на кінотеатр в РФ

Користувачів соціальних мереж вразили слова Дениса Мурашова, який скоїв атаку на кінотеатр в Єкатеринбурзі (Росія), через фільм "Матильда" Олексія Учителя про дошлюбний зв'язок російського імператора Миколи II і балерини Матильди Ксешінської.

Відео було опубліковано в Twitter російського видання Meduza.

"У Росії останнім часом піднімається монархічний дух. Шанування царської сім'ї. І зараз всіх монархістів об'єднало спільне зло - ось ця порнуха, яка повинна вийти (фільм" Матильда "- прим." Апостроф "). Ми з цим злом повинні боротися разом, спільно . Ми повинні стояти один за одного стіною. Проти Учителя. Нехай він забирається зі своїм фільмом в Антарктиду і показує його пінгвінам ", - заявив чоловік.

"Монархія головного мозку", "Піду покажу синові. А то щось лінується з навчанням", "Ідеальний електорат - stultus populus", "Це ось це, там, де-небудь там, це ось це ... поїду підірву це ось це , де-небудь там ", - пишуть люди в коментарях.

"Так ось ти який монархічний дух Росії", - пишуть в Twitter Мисли Перзидента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше режисер фільму "Матильда" заявив, що колишній "прокурор Криму", депутат Державної думи РФ Наталія Поклонська здійснює підтримку і забезпечує прикриття "терористичної організації".