RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Екс-редактор КВК розповів про реальну цензуру на росТВ: відео

Колишній редактор Клубу веселих і кмітливих (КВК), капітан команди "СОК" Дмитро Колчин розповів про цензуру на російському "Первом канале", через яку безліч жартів не потрапили на екрани глядачів.

Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу Wanna Banana.

"Яка кількість, якби ви знали, там різних цензурних фільтрів! Що ось треба на цю тему не жартувати, це прізвище не називати, це треба прибрати. Це все перетворюється навіть не в криве дзеркало, а в якийсь збірник анекдотів", - каже Колчин.

Він зазначив, що в КВК пропав жанр "жарти про президентів". За словами Колчина, якийсь час стали допускати жарти про главу держави, але тільки в комплементарному стилі.

"У нас був випадок, коли команда, яка потрапила у Вищу лігу, дуже довго готувала конкурс, дуже класний конкурс: це була пісня про те, що треба розібрати балкон." Перемен требуют наши сердца "- про балкон: треба лижі прибрати і банки прибрати, а тут ось поставити диван. і ось вони її під пісню Цоя "Перемен" заспівали. В день генеральної репетиції прийшов чоловік і сказав: "Цю пісню на Першому каналі включати не можна. Ця пісня - пряма асоціація з невдоволенням владою ", - розповів він.

За словами Колчина, рецензуванням займаються невідомі люди на "Первом канале". Часто відбуваються ситуації, коли співробітники телеканалу без відома самі вирізують цілі шматки з виступів.

Як повідомляв "Апостроф", росТВ вирізає згадки про Путіна з популярного голлівудського телесеріалу.