RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Звичка ображати: відомий шоумен розповів про справжнє ставлення росіян до українців

У росіян існує стійка звичка ображати українців. При цьому у жителів РФ немає усвідомлення, що таким відношенням вони можуть когось образити.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів колишній український дипломат і військовий перекладач, теле - і радіоведучий, автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін.

"Коли я працював у якійсь далекій периферії, в Єкатеринбурзі, Челябінську, мене завжди вражало таке ставлення до українців: "Хохли, що з вас узяти?" Причому вони не соромилися так розмовляти з тобою: "Знову ці ваші хохляцькі штучки". Причому вони не думали, що вони цим ображають людину. Як свого часу в Америці афроамериканців називали "нігерами", ось у них така ж була звичка ображати своїм ставленням", - розповів Чекалкін.

Шоумен також зазначив, що реакція українських націоналістів, які зривають концерти артистів, що виступають в Росії, є природньою на тлі подій на Донбасі і в Криму.

"Я думаю, що це природно. Це травматичний синдром", - резюмував Чекалкін.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін і ще двоє - найсмішніші в світі, а в Україні на першому місці Савченко - Дмитро Чекалкін.