RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Жалюгідне збіговисько: Каспаров різко висловився про оточення Путіна і оцінив ймовірність перевороту в Росії

Російський громадський і політичний діяч Гарі Каспаров вважає, що саме словосполучення "президентські вибори" в Росії використовувати досить абсурдно, оскільки очевидно, що на майбутніх виборах відбудеться перепризначення президента Володимира Путіна.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Realist.

"Ось всі ці розмови про те, що Путін там чогось боїться, якісь люди навколо нього готуються до змови, шукають якусь заміну, тому що міжнародні санкції та інше, були б логічні, якби на сьогоднішній день Путін і його найближчі підручні не контролювали тотально процес всередині країни. Якби всередині російської, так званої еліти, були люди, які готові до рішучих дій, ситуація була б зовсім інша", - сказав Гарі Каспаров.

Він зазначив, що на сьогоднішній день російська еліта - жалюгідне, боягузливе збіговисько, розбещене легкими грошима і владою, тому важко уявити собі, що всередині ось цього желе сформується якась серйозна опозиція Путіну, яка буде готова до перевороту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Гарі Каспаров вказав на тонкий інструмент в пропаганді Кремля, який дозволяє тримати ситуацію в РФ під контролем.