RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії розповіли про приниження, яке світ готує Путіну

На даний момент підвищуються шанси того, що ФІФА може дискваліфікувати збірну Росії з футболу від чемпіонату світу-2018 через вживання допінгу.

Про це повідомив російський журналіст Сергій Пархоменко в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

"Краще зараз сильно не кричати, бойкотів не оголошувати. Тому що кожен день ми отримуємо повідомлення про те, що ФІФА отримує нові дані про допінг у футболі. Мова там йде чи то 20, чи то про 24 футболістів з російської збірної. І мова йде не про те, що збірна позбудеться якихось своїх найяскравіших імен, а знову йдеться про те, що у нас тут на носі історія про те, що може утворитися єдина в історії світового футболу — я не фахівець, звичайно, нехай мене фахівці поправлять, але я такого прецеденту не пам'ятаю, щоб з чемпіонату світу була видалена команда-господар цього самого чемпіонату. Це абсолютно дика, несусвітнє безжальне приниження, яке цілком у цій ситуації можливо. Звідси і ця м'яка реакція. Звідси і "добре-добре, поїдемо-поїдемо, під яким хочете прапором, будь ласка-будь ласка, тільки, будь ласка, не чіпайте чемпіонат світу", - зазначив журналіст.

Також він вказав і на репетиційні втрати РФ в цьому плані щодо продажу квитків на ЧС-2018 на окупованих нею територіях.

"Особливо, коли виникають ще час від часу ці дивні історії. Ось рівна сьогоднішня історія про те, що там раптом з'ясувалося, що в Криму незрозуміло, як квитки продавати, і що начебто на загальних підставах – там в Криму, в Південній Осетії і так далі. Але Росія настворювала навколо себе – давайте усвідомлювати – ось цих дивних сірих зон, в яких навіть з футбольними квитками незрозуміло, не кажучи вже про якісь більш серйозні речі", - сказав Пархоменко.

Докладніше про ситуацію навколо проведення ЧС-2018 в Росії читайте в блозі російського фінансиста Слави Рабиновича на "Апострофі": "За Крим і Донбас: складно уявити, що Росію не позбавлять чемпіонату світу з футболу".