RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ключі у охорони: росіяни діляться показовими фото в зв'язку з трагедією в Кемерово

Після пожежі в торговому центрі "Зимова вишня", яка забрала життя понад 60 осіб в російському Кемерово, користувачі мережі стали публікувати показові фото з порушеннями правил безпеки.

На опублікованих знімках наведені факти, коли евакуаційні виходи закриті всупереч правилам, а ключі від них знаходяться у охорони будівлі.

"У нас те ж саме. Особливо доставляє: 5 поверх, на табличці "ключ на вахті", вахта на першому поверсі. Коротше, комусь доведеться жертвувати собою, щоб відкрити двері іншим, я так розумію?", "І так скрізь" , - пишуть люди.

Відзначимо, що заступник глави МНС Росії Владлен Аксьонов заявив про те, що рятувальники виявили останки 64 загиблих в торговому центрі "Зимова вишня".

"На даний момент завершені демонтажні роботи нестійких конструкцій будівлі, а також комплекс заходів щодо недопущення повторних загорань", - повідомив він.

У той же час глава російського МНС Володимир Пучков заявив, що пошукова операція завершена.

Раніше користувачів мережі обурили слова губернатора Кемеровської області Амана Тулєєва про те, що на мітинг у місті зібралися не родичі загиблих під час смертельної пожежі в ТЦ, а також його вибачення перед Володимиром Путіним.

Всі подробиці смертельного пожежі в кемеровському торговому центрі "Зимова вишня" читайте в матеріалі "Апострофа": У Росії в результаті пожежі в ТЦ загинули понад півсотні людей: що відомо на даний момент.