RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Трагедія в Кемерово: в мережі хвиля обурення через слова губернатора про родичів загиблих і вибачення перед Путіним

Користувачів інтернету обурили слова губернатора Кемеровської області Амана Тулєєва про те, що на мітинг у місті зібралися не родичі загиблих під час смертельної пожежі в торговому центрі "Зимова вишня", а також його вибачення перед президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Відповідний пост розміщений на сторінці "Лентач" в Facebook.

"Губернатор Кемеровської області вибачився за пожежу... Перед Путіним. Не перед родичами загиблих. Перед Путіним. Дивовижна мразь", - сказано в повідомленні.

У свою чергу, віце-губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов заявив, що мітингувальники в Кемерово піаряться на трагедії.

"Тулєєв доповідає Путіну про людей, що вийшли на площу: "Сьогодні там осіб двісті. Це взагалі не родичі загиблих, це постійні бузотери. Це святотатство, коли горе, а ти намагаєшся вирішити свої проблеми", - цитує Антон Красовський в Facebook.

Всі подробиці смертельної пожежі в кемеровському торговому центрі "Зимова вишня" читайте в матеріалі "Апострофа": У Росії в результаті пожежі в ТЦ загинули понад півсотні людей: що відомо на даний момент.