RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Журналісти показали секретну дачу Путіна: фото і документи

У розпорядження Центру управління розслідуваннями (ЦУР) потрапили документи про будівництво нової секретної дачі для глав Росії і "Роснефти", розташованої під Красноярськом.

Про це повідомляє Medium.

Резиденція розташована в 50 км від Красноярська на березі Красноярського водосховища на 235,5 га лісу. Офіційно будується спортивно-оздоровчий комплекс (СОК) для потреб її дочірньої компанії - АТ "Ванкорнефть". На будівництво вже витрачено 8,87 млрд руб. (138 милліонів долларів, - прим. "Апострофа").

Генпідрядник "Італ Інжиніринг Інтернешнл" в портфоліо на своєму сайті назвав головний будинок "приватним житловим будинком в Сибіру" площею 2 880 кв. м. і виклав кілька ескізів.

Так, все північне крило будівлі призначене для розміщення однієї людини. Для пана в будинку планується окрема спальня з вбиральні і балконом. У цьому ж крилі розташовується студія з великим столом на 10 осіб і барною стійкою. А між спальнею і студією - ванна кімната з джакузі.

Крім того, судячи з документів, планується побудувати великий адміністративний блок і не одну вертолітний майданчик, а дві - на три посадочні місця. Що стосується засобів безпеки, в кожному будинку була передбачена охоронна сигналізація, навіть в каплиці, і планувався будинок охорони в три поверхи.

Як повідомляв "Апостроф", російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував відео з повітря резиденції для відпочинку президента РФ Володимира Путіна в Ленінградській області.