RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Пропагандистка Путіна віртуозно осоромилася в прямому ефірі: опубліковано відео

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, яка недавно розсмішила мережу дивним виглядом, знову потрапила в незручну ситуацію в прямому ефірі, розповівши курйозний випадок зі своєю участю.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"А ви знали, що вони мене запрошували (до Британії, - прим. "Апострофа"). Рік тому я повинна була їхати на засідання однієї з структур британського парламенту. І ви знаєте, що саме Борис Джонсон (глава МЗС Великобританії, - прим. "Апострофа"), по знову ж витокам в британській пресі, закотив таку істерику. Вони не могли відкликати запрошення, вони скасували цей захід", - сказала вона в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1".

Дивитись з 2:19:40

При цьому Захарової, мабуть невтямки, що захід скасували саме через її приїзд і це ніяк не характеризує її як дипломата РФ з хорошого боку, а навіть навпаки.

У мережі тут же стали насміхатися над чиновником.

"До неї реально не доперло, що пристойні люди готові скасовувати події, повертати гроші (як з тієї ж Нетребко), та хоч доплачувати - тільки б не бачити мерзенних скрепостанських пик і не чути їх месіанського марення! Зайва хромосома - це зрозуміло, але може їх там ще і опромінюють чимось? Тому що аж надто ядрений ефект)))", - написав на своїй сторінці в Facebook український політолог Олексій Голобуцький.

Користувачі також не стали відставати.

"Схоже, що самим часто вживаним словом в лексиконі російського МЗС стало слово "істерика". Причому не тільки словом, а й манерою поведінки", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Захарова осоромилася з випадом проти Британії, згадавши Гітлера.