RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Збіговисько холуїв: Макаревич розбурхав мережу висловлюванням про путінських депутатів

Відомий російський музикант, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич розкритикував депутатів Держдуми РФ, які запропонували прийняти закон про виробництво американських товарів без дозволу правовласників.

Запис з критикою депутатів опублікована в Facebook музиканта.

"Я весь час думав: це збіговисько холуїв-інтелектуалів хоч раз - ну просто з різноманітності - запропонують закон, який починається зі слова "дозволити"? Або тільки "заборонити", "обмежити", "заблокувати"? І ось нарешті - якийсь розумник запропонував "дозволити виробляти американські товари без згоди власника авторських прав". Ну слава Богу! Невже не приймуть?", - зазначив Макаревич.

Варто відзначити, що висловлювання музиканта активно обговорюється користувачами мережі.

"Для того, щоб заборонити, думати не треба. Щоб вирішувати, треба працювати і володіти знаннями. Там, у них, цього і в помині немає", "Уявляю собі як ТВ показує, з конвеєра Ваза сходить неліцензований Кадиллак!", "Даремно ви так. хмиз дозволили збирати", "Улюблена національна забава БРЕХАТИ і КРАСТИ", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли пропозицію депутата Держдуми РФ Сергія Миронова у відповідь на антиросійські санкції ввести заборону на ввезення алкоголю.