RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Макаревич розбурхав мережу яскравим висловлюванням про провальне блокування Telegram

Відомий російський музикант, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич, який раніше розкритикував російських депутатів, потішив мережу саркастичним висловлюванням про блокування Telegram, яке виявилося провальною ініціативою.

Пост про це опубліковано на сторінці в Facebook музиканта.

"Я вважаю, якщо напівзаходи зі знищення Telegram нічого не дають - треба діяти простіше і радикальніше: вирубати до біса електрику в країні. А че, хмиз у народу є, витримають. Залишити струм тільки на ядерній кнопці і на телефоні в Кремлі - раптом Трамп подзвонить?" - написав він.

Користувачі оцінили сарказм співака, розбавивши всю сіль проблеми не менш вдалими коментарями.

"Цей Трамп така шкідлива гадина - він вже заявив, що, якщо і подзвонить - то тільки через телеграм! Ось такі у нас "парнери","Не можна! Як же російські телеглядачі дізнаватимуться, кого зараз правильно ненавидіти? Так, ще треба ж своєчасно оплачувати житлово-комунальне господарство через інтернет! Так що пропозиція слушна, але потрібно залишити телевізор з першим каналом і інтернет з кнопкою "сплатити", "Думаю, що "вирубати під три чорти" - це як і раніше заголовна ідея багатьох сучасних ідеологічних і політичних ініціатив", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі забавною карикатурою висміяли провал з блокуванням Telegram в Росії.