RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В мережі розгорівся скандал через встановлення рекламного щита на кладовищі в РФ: опубліковано фото

У російському місті Тула на кладовищі з'явилася конструкція, що нагадує рекламний щит. Родичі одного з покійних встановили її над могилою, "щоб легше було знайти".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

На двосторонній конструкції, яка сильно виділяється на тлі інших надгробних знаків, по обидва боки зображені прижиттєві портрети двох чоловіків. На щит в адміністрацію поскаржилися інші родичі покійних. Відвідувачі заявили, що споруда "порушує естетичні норми місць поховань і показує перевагу цих померлих над іншими".

Відзначається, що могила, над якою встановлено "банер", знаходиться у віддаленій частині кладовища - зазвичай там ховають ромів.

Установка конструкції викликала скандал, обурення жителів міста і бурхливі обговорення в соціальних мережах. Незважаючи на виправдання родичів, які встановили "рекламний" щит (нібито так легше було відшукати могили), місцева влада вже винесла рішення демонтувати банер.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував фото з кладовищ Києва, на які в день поминання померлих масово з'їхалися "герої парковок".