RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Моська гавкає: мережу насмішили загрози Кадирова на адресу Трампа

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про свій намір заарештувати президента США Дональда Трампа і канцлера Німеччини Ангелу Меркель, чим неабияк повеселив користувачів соціальних мереж.

Так, в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 24" Кадиров сказав: "Ми теж давно ввели під санкції Трампа, Меркель, всіх інших. Якщо вони приїдуть в республіку, ми відразу їх затримаємо і посадимо. Якщо у них з'являться тут рахунки, то відразу заблокуємо".

Блогери жартують, що Трамп можливо і не знає навіть про існування Чечні, а там не знають яке покарання придумати для американського президента.

"Посадить на почесне місце, а сам буде танцювати народні танці", "Куди посадити, чим почастувати. Трамп ще не знає про існування Чечні, а там вже голову зламали", "Якщо Трамп приїде в Чечню, то сяде Кадиров. І це в кращому для нього випадку", "Добре що попередив, а то раптом би приїхали)", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в ході зустрічі глав МЗС країн G7 було вирішено продовжити санкції проти Росії через ситуацію на Донбасі.

У свою чергу глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що в цьому рішенні є видимим "русофобська підґрунтя".