RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Росіянки влаштували "розправу" над лідерами Заходу: в мережі підняли на сміх феєричне відео

В одному з дворів російського Краснодара місцеві жителі влаштували специфічний "атракціон": кидання дротиків в фотографії лідерів західних країн одночасно з обговоренням пліток про їхнє особисте життя.

Відео "розваги" опубліковано на Twitter сторінці "Божевільний сурмач".

На ньому можна побачити, як якийсь хлопець кидає дротики в фотографію президента США Дональда Трампа, прикріплену до поля для гри в "Дартс". Нижче розташовані також фото прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей і президента Франції Еммануеля Макрона.

Група жінок, які в футболках "Тільки Путін" при цьому активно обговорює різні плітки, що відносяться до особистого життя лідерів США і Франції. Їх хвилює те, що Трамп, на їхню думку, "з незрозумілими простітукамі не може розібратися", а Макрон одружений на своїй колишній шкільній вчительці.

Відносно Терези Мей, мабуть, через брак відповідних даних, отриманих зі ЗМІ, жінкам доводиться вдаватися до власних здогадів: "Вона на нашого Путіна поклала око!" - припускають вони. Правда, шансів у прем'єра Великобританії в боротьбі за президента РФ трохи, вважають мешканки Краснодара.

"Будинок обдертий, обшарпаний, мабуть гуртожиток, а живуть добре, пенсію Путін платить, краще б забралися у дворі, більше користі", "Експерти по повіям, нарядам і психічних відхилень з партії" Молоді загони Путіна "," "Давай одружимося" невошедшіе ", - сміються над відео в коментарях.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Єкатеринбурзі (Росія) дівчаток шкільного віку в балетках і коротких синіх спідницях вигнали на вулицю марширувати в снігу на площі перед окружним Будинком офіцерів.