RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Може спалахнути в будь-який момент: у Росії озвучили прогноз щодо падіння режиму Путіна

Падіння режиму президента Російської Федерації Володимира Путіна може відбутися в будь-який момент.

Про це у своїй колонці на "Новом времени" пише російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Такі революційні події неможливо передбачити. Масовий виступ може статися через кілька тижнів, а може, і років. Головне, що ці молоді люди (які брали участь в мітингу 5 травня "Він нам не цар", - ред.) врятували честь Росії, на відміну від старших", - зазначив він.

За словами Піонтковського, та жорстокість, з якою розганяли мітинги, 1700 затриманих, і той факт, що виникла потреба прикриватися бандитами, показує, що влада дуже боїться виступів народу, особливо молоді. Але це тенденція, яку ніякі ряджені козаки не зупинять.

"Цей режим вже досить визначився, і той же Путін ніколи не піде. А тому буде чинити опір і чинити опір найжорсткішими засобами. Але історія говорить, що всі режими приречені: вони не можуть запропонувати своїй країні нічого змістовного", - підкреслив політолог.

Він додав, що дуже позитивно оцінює події 5 травня в Росії, які паралельно відбувалися в 60 містах.

"Вивести на площі козаків, так званих ряджених бандитів, - це була дуже вдала знахідка влади... Між обличчями цих покидьків і мітингуючої молоді був вражаючий контраст - це дві різні Росії. І це повний вирок тій путінської Росії, яку уособлювали ряджені бандити. Так, росіяни не вийшли на захист своїх затриманих дітей, але кілька років тому в їх захист не вийшли і вірмени. Вони не виходили і в підтримку Пашиняна (лідер масових протестів Нікол Пашинян, - ред.). Тоді, в 2012 році, людей просто розстрілювали" , - підсумував Піонтковський.

Читайте також матеріал "Апострофа": У Путіна п'ять страшних проблем, новий термін стане останнім - приватна розвідка США.