RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

На Заході назвали вразливе місце режиму Путіна

Головною загрозою для режиму президента РФ Володимира Путіна є невдоволення населення беззаконням і несправедливістю.

Про це "Апострофу" розповів американський журналіст Девід Сеттер.

За його словами, в останні роки Росія стала значно більш репресивною, оскільки в Москві не хочуть бачити те, що вони бачили в Києві під час Майдану. Однак жорстокість режиму може зіграти проти нього.

"Найголовніша загроза для стабільності системи (влади Володимира Путіна, - "Апостроф") - це невдоволення населення у зв'язку із беззаконням. Щось може статися, тому що ми пам'ятаємо, як все почалося в Україні: побили студентів на Майдані, жорстко побили, і населення відреагувало", - зазначає Сеттер.

У той же час, за словами журналіста, в Росії просто немає механізму встановлення справедливості і забезпечення закону.

"Несправедливість в цій авторитарній системі дуже поширена, і різні приводи з'являються постійно. Може просто настати момент, коли населенню набридне і воно більше не хотітиме жити в таких умовах. Коли це буде і як - ми не знаємо. Але це не виключено, тому що механізму вирішення суперечок і встановлення справедливості в системі, яка існує в Росії, немає. І рано чи пізно це може бути дуже серйозним джерелом уразливості", - резюмує американський експерт.

Детальніше про можливий кінець нинішнього кремлівського режиму читайте матеріал "Апострофа": Путіна можуть позбавити влади за українським сценарієм.