RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Російські неофашисти: волонтери розкрили цікаві дані про найманців Путіна з ПВК "Вагнера"

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm встановили, що серед найманців російської приватної військової кампанії "Вагнер" є прихильники ідей неофашизму.

Відповідні дані опубліковано на сайті InformNapalm.

Прихильниками радикальних ідей є Владислав і Артем Краснолуцькі. На сторінках соцмереж найманців є багато фото на тему Третього рейху, татуювання та футболки зі свастикою. Крім того, на кількох знімках Краснолуцькі позують із піднятою правою рукою, що схоже на нацистські вітання.

Фото: informnapalm.org

Владислав Краснолуцький першим вступив в ПВК "Вагнера" і поїхав до Сирії. 2 жовтня минулого року в провінції Дейр-ез-Зор він був ліквідований.

Артем Краснолуцький став найманцем в 2018 році. До цього його засудили на 11 років суворого режиму за викрадення людини.

"З під арешту він втік на базу підготовки вагнеровців в Молькіно, і там пройшов додаткову підготовку. Після цього його направили в березневу ротацію, щоб доукомплектувати вагнеровців після розгромного удару американців", - також наголошується в матеріалі.

Фото: informnapalm.org

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери опублікували відомості про кримінальне минуле російських найманців з ПВК "Вагнера".