RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Спробує уникнути Гааги: в Росії дали новий прогноз для Путіна

Недавні результати розслідування падіння польського літака під Смоленськом є ще однією можливою причиною для президента РФ Володимира Путіна триматися в Кремлі до кінця, тому що звідти він швидше за все відправиться або на цвинтар, або в міжнародний суд в Гаазі.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

На його думку, ймовірність причетності Кремля до загибелі польського президента Леха Качинського існує.

"Мотиви для такого злочину було видно і тоді, і зараз. Те, що заявляють польська дослідницька група та польська держава, насправді виглядає як досить правдоподібна версія, яка може бути потім доведена в судах - точно так само, як буде доведена провина Росії в катастрофі малайзійського Boeing MH17. Я тут не граю роль судді - це справа майбутнього суду. Я не стверджую, а лише кажу про те, що мотиви були і ймовірність велика", - зазначає Рабинович.

Але крім катастрофи під Смоленськом, існує ще цілий ряд причин, за якими Путін буде триматися за свою посаду до кінця.

"Що ж стосується самого Путіна і його найближчого оточення - організованого злочинного угруповання, яке захопило владу в Росії та незаконно її утримує, - то цілком очевидно, що це ще одна причина у величезному ряду інших причин, яка говорить про неможливість виходу Путіна з цього крісла. Тому що в нього тільки два шляхи: один шлях - з Кремля прямо на кладовище, інший - з Кремля в Гаагу. Відповідно, ми можемо припускати, що він буде битися до кінця, щоб із Кремля відправитися на кладовище: невідомо, коли і з якої причини. Але Гааги він намагається уникнути", - говорить блогер.

Детальніше про майбутнє президента РФ Володимира Путіна читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна залишилося тільки два виходи з Кремля.