RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

З логікою проблеми: мережу насмішило фото банера в Москві

Користувачі соцмереж жахнулися знанням росіянами власної історії.

Про це на своїй сторінці в Twitter написав російський журналіст і фотограф Василь Максимов.

Відзначається, що в одному з районів Москви знайшли банер з написом: "Тут зароджувалася Київська Русь". При цьому, Київська Русь як держава з'явилася в 882 році, в той час як Москву заснували лише в 1147 році.

"У Москві знайомий банер сфотографував. Той випадок, коли з логікою серйозні проблеми", - прокоментував він фото.

"Ще й зі знанням історії", "Ага, не встигли на мокшанських болотах зародитися, як пішли (прямо в лаптях по океану) Америку засновувати, а по дорозі і Македонського розбили з секретних гаубиць", "Виявляється, єгипетські піраміди теж Русичі побудували" , "А як з пірамідами упоралися, так і китайцям Стіну збудували. Мимохідь календар Майя запилили, щоб їм нудно не було", "Це не з логікою, це з головами проблеми...", "Росіяни, та перейменуйте вже Москву у Київ, не соромтеся", "Там жаби і болото було, про що може бути мова? Бояри менше пити треба", "Судячи з фото, в Москві Київська Русь зароджувалася лише в кінці 19 століття", - прокоментували фото в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соцмереж обурило, як в Росії в підручниках з історії переінакшують опис анексії Криму.