RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про дивну смерть російського телеведучого-прихильника Путіна: фото

Російський шоумен і ведучий Андрій Бородін був виявлений мертвим в готелі в Колумбії.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив стиліст Сергій Звєрєв.

"Так, це правда, Андрій загинув. Помер від удару по голові в готелі Колумбії, особливо нічого невідомо. Сергій раніше спілкувався з ним, він допомагав іноді в концертах. Точно не знаю, що він там робив, ніби як відпочивав. Знайомі сказали, що тіло ще там. Мама Андрія виїхала за ним ", - розповіла прес-секретар Звєрєва Світлана в коментарі журналістам.

За даними російського посольства в Колумбії, тіло Бородіна було виявлено ще в кінці травня в замкненому номері готелю міста Медельїн, однак, родичам про це повідомили лише недавно.

"За даними поліції, ніякого криміналу там немає, це була ненасильницька смерть", - заявив прес-секретар російського посольства Євген Наумов.

Точний вік ведучого невідомий. Друзі кажуть, що йому не було й 25 років. Також відзначають, що останнім часом Бородін мав фінансові проблеми і перебував у важкій депресії.

"В один прекрасний момент щось пішло не так. Почали кидати його партнери. Він взяв і полетів в Колумбію", - повідомило джерело з оточення ведучого. За його словами, в листуванні друзі намагалися переконати його повернутися в Росію, однак той перестав виходити на зв'язок. "Він спеціально себе занапастив", - стверджує друг загиблого.

Цікавим фактом в його біографії є те, що він був затятим шанувальником політики нинішнього президента РФ Володимира Путіна і навіть вступив в так званий "рух Putin Team".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23-річний український спортсмен Владислав Мініч помер за дивних обставин у Польщі.