RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Трагедія в Кемерово: стало відомо про нове затримання

У Росії затримали начальника служби пожежогасіння першого загону федеральної протипожежної служби Кемеровської області Андрія Бурсіна, який першим прибув до ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово гасити пожежу.

Про це проінформував Слідчий комітет Росії.

Відзначається, що проти Бурсіна відкрили кримінальну справу за статтею про халатність, яка спричинила за собою смерть більше двох осіб, - запобіжний захід передбачає покарання у вигляді примусових робіт терміном до п'яти років або позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права займатися певною діяльністю або без нього.

За версією слідства, пожежний порушив законодавство і бойовий статут і не організував управління силами рятувальників на місці пожежі, не провів належним чином розвідку пожежі.

Як повідомляв "Апостроф", в березні 2018 року в ТЦ "Зимова вишня" в російському Кемерово через замикання в батутному залі сталася масштабна пожежа, внаслідок якої загинуло 64 людини.

В рамках розслідування пожежі керівника головного управління МНС по Кемеровській області Олександра Мамонтова звинувачують в халатності і розтраті, - він подав рапорт про звільнення.