RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилася жорстка карикатура на катастрофу путінського Іл-20 в Сирії

В мережі було опубліковано карикатуру на інцидент з російським літаком Іл-20, який був збитий сирійськими силами ППО, під час їхньої спроби відбити авіаналіт ВПС Ізраїлю.

На карикатурі зображений президент Сирії Башар Асад в боксерських рукавицях, який намагається вдарити прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху, однак потрапляє по обличчю російському лідерові Володимиру Путіну. Нетаньяху єхидно сміється.

Нагадаємо, літак Міноборони РФ з екіпажем з 15 осіб був збитий в ніч на 18 вересня під час заходу на посадку на аеродром Хмеймім в Сирії. Російська влада звинуватила Ізраїль у створенні ситуації, через яку засоби ППО Сирії збили Іл-20.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент Володимир Путін назвав катастрофу ланцюгом трагічних випадкових обставин. При цьому він заявив, що після катастрофи російського літака Іл-20 дії РФ будуть спрямовані на забезпечення безпеки російських військовослужбовців і об'єктів в Сирії.

Також детальніше про інцидент зі збитим російським літаком Іл-20 читайте в матеріалі "Апострофа": Російський літак в Сирії могли збити військові Путіна.