RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Обвалення моста в Москві: постраждалих оцінили "дорожче" жертв обвалення будинку

Постраждалим від падіння моста в новорічну ніч в Москві виплатять компенсації до 500 тисяч рублів, в той час як жертвам обвалу будинку в Магнітогорську заплатять всього по 100 тисяч.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Відвідав постраждалих при обваленні моста в Парку Горького. Слава богу, важких травм немає, але людям свято зіпсували грунтовно. У лікарнях перебувають 12 осіб. Побажав їм якнайшвидшого одужання. Лікарі будуть робити для цього все можливе. Всім постраждалим, незважаючи на те, що більшість не москвичі, буде виплачена компенсація в сумі до 500 тисяч рублів", - заявив мер Москви Сергій Собянін.

Разом з цим, губернатор Челябінської області Борис Дубровський зробив розпорядження про те, що сім'ї, в яких є загиблі під час вибуху житлового будинку в Магнітогорську, отримають по 100 тисяч рублів. Постраждалим в цій трагедії будуть виплачені компенсації в розмірі 50 тисяч рублів.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", в російському Магнітогорську з-під завалів зруйнованого будинку витягли живим 11-місячну дитину, яка пролежала там більше доби.