RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На КремльТВ виник черговий скандал через "розмову про Україну"

Російська телеведуча Ксенія Собчак влаштувала скандал в гримерці перед записом сюжету на телеканалі НТВ, після чого покинула студію до початку зйомок.

Про це пише Газета.ру.

За словами журналістки, вона прийшла на передачу для розмови про Україну і була обурена питанням про бійку між її чоловіком Максимом Віторганом і режисером Костянтином Богомоловим. Однак канал зумів довести обізнаність Собчак в темах майбутньої програми.

"Сьогодні день не задався. Домовилися про інтерв'ю в прямому ефірі про Україну. Заходжу в студію федканала, який покликав мене" Україна обговорити ", готуюся увійти в кадр, а там боксерський ринг, два боксера, і довга підводка про бійку. Зовсім ох * їли. Ось реально. Я природно розвернулася і пішла. і навіть обурливо не те, що хотіли на * бати, а що профнепридатні. Треба ж людини спочатку "в кадр" завести, а потім на "бувати. А так будьте готові що він розвернеться і піде. Мда ", - написала вона в своєму телеграм-каналі.

У свою чергу керівництво каналу висловило з цього приводу інша думка, причому підкріплене скриншотами повідомлень, в яких шеф-редактор обговорював з Ксенією Собчак теми майбутнього обговорення.

В опублікованих на сайті НТВ повідомленнях журналістка підтвердила, що бійка - не фейк, і погодилася обговорити це питання за однієї умови: він не повинен стати головною темою вечора.

Редактор відправив Ксенії список з п'яти питань для затвердження - перші два стосувалися інциденту між Віторганом і Богомоловим, а інші були присвячені українській темі. Собчак попросила поміняти пункти місцями для того, щоб почати з обговорення політики і вже потім торкнутися обговорення бійки.

Оприлюднені «докази» співробітників НТВ Собчак назвала «брехнею і провокацією» і детально описала домовленість з шеф-редактором каналу.

"Я розмовляла усно з шеф-редактором при трьох свідках і кілька разів сказала, що точно Чи була розмова про Україну? Шеф-редактор в кінці попросив ще Курили прокоментувати. Перше питання стояв про бійку - і я відразу сказала, що так не піде і це не може бути головною темою інтерв'ю. Шеф-редактор сказав "звичайно, зараз приберемо, тут він першим помилково варто. В результаті ціла підводка і сюжет присвячуються цій нісенітниці і ні слова про Україну ", - розповіла Ксенія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Собчак приїжджала в столицю України Київ.