RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Дещо страшніше Путіна: військовий з США видав небезпечний прогноз для світу

Після повалення Володимира Путіна Росію чекає громадянська війна, в результаті чого ядерна зброя, якою володіє Москва, може розійтися по світу.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив екс-представник НАТО в Росії, військовий з США Гаррі Табах.

"Я ... знаю точно одну річ, що, коли Путіна не буде, там буде смута і громадянська війна, тому що він позбувся всіх демократичних інститутів. Якраз президенту України було б найлегше позбутися від усіх демократичних інститутів, тому що в країні - війна, але ви змогли їх зберегти. А Путін навіть у мирний час примудрився позбутися від них ", - говорить Табах.

Він зазначає, що відразу після повалення Путіна "всі ці царі почнуть хапати владу і поб'ються між собою". У цьому, як переконаний Табах, криється реальна небезпека для світу.

"Це дуже небезпечно. Кажуть, що Штати розвалили Радянський Союз - нічого подібного. Буш багато разів їздив в СРСР і просив Горбачова, щоб він утримав Союз, тому що США не хотіли, щоб ядерна зброя розійшлася. Тоді і домовилися, щоб всі союзні країни віддали ядерну зброю Росії. Тепер, якщо Росія розвалиться, знову ядерна зброя може розійтися по світу. Так, тут дуже великий ризик. Але страшніше це чи те, що така людина, як Путін перебуває при владі, не знаю. Тут вже історія покаже, що гірше", - додає він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін зруйнував все: світу загрожує поширення ядерної зброї - екс-представник НАТО в Росії.