RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Здулася" велика людина: відомий журналіст жорстко пройшовся по Жванецькому через орден від Путіна

Відомий журналіст і блогер Аркадій Бабченко гостро відреагував на отримання сатириком Михайлом Жванецьким ордена за внесок в розвиток культури з рук президента Росії Володимира Путіна.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ну, ось питання і вирішене. Пропоную Жванецького в президенти. Один комік поки просто обіцяє жахатися в ясна з Путіним, а цей - вже. Показав особистим прикладом. Зійшовся посередині. Одесити, ви, звичайно, вибачте, але... На п'ятому році війни... Тринадцять тисяч смертей... За заслуги перед Вітчизною. Перед тією Вітчизною. Яка прийшла і вбиває тепер твою Батьківщину. Заслуги перед нею", - пише Бабченко.

Журналіст не розуміє, навіщо Жванецькому знадобився орден з рук Путіна. Також він вважає, що після цього відомий письменник і сатирик перестав бути "великим".

"Був Михайло Михайлович Жванецький. Великий. І немає Михайла Михайловича Жванецького. А є ще один кавалер заслуг перед путінською Вітчизною. Безруков, Міхалков, Жириновський, Ернст, Жванецький. Славна компанія", - підкреслює блогер.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", народний артист України і РФ, сатирик Михайло Жванецький пояснив, чому прийняв орден з рук президента Росії Володимира Путіна.