RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії розгорівся скандал через гру "Секс зі Сталіним": опубліковано скріншоти

На популярному ігровому майданчику Steam з'явилося превью для нової гри під назвою "Sex with Stalin": представники Комуністичної партії РФ і нащадки Йосипа Джугашвілі обурені.

"Покажіть вусатому, що таке справжня чоловіча сила і любов!", - йдеться в офіційному описі симулятора.

Розробники обіцяють, що користувачі зможуть вдарити "вождя" в живіт, підключити електричний струм до його сосків або "зайнятися з ним гарячою романтикою". Орієнтовна дата виходу гри - 10 жовтня цього року.

У Росії поява гри викликала очікувану реакцію. Внучка Сталіна Тетяна Джугашвілі вважає, що з творцями гри Sex with Stalin повинен розбиратися сам Володимир Путін.

"Коли стосується людей такого рівня, цим повинен глава держави займатися", - сказала Джугашвілі в бесіді з журналістами, зазначивши, що більше коментувати цю тему не має наміру.

У КПРФ взяли планку нижче і закликали правоохоронні органи відправити гру на експертизу.

"Тут питання до правоохоронних органів, які повинні побачити, може бути, елементи екстремізму або розпалювання. Правоохоронні органи повинні дати свої експертні оцінки", - заявив глава прес-служби ЦК КПРФ Олександр Ющенко, зазначивши, що Компартія відреагує на вихід Sex with Stalin.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії на Великдень на фарбовані яйця наносили портрети Йосипа Сталіна та інших радянських лідерів.