RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У авторів криві руки: в мережі вказали на грубі ляпи в російському серіалі "Чорнобиль"

У мережі продовжують критикувати трейлер російського серіалу "Чорнобиль", який днями з'явився в YouTube, і вказувати на дурні кіноляпи.

"Вони там багато де накосячіли, не тільки з номерами, які повинні бути чорні з білим шрифтом. Але і електричка була з м'яким шкірзамінником. І лава на автовокзалі занадто модернова", - зауважив Влад Марков в Twitter.

Користувач також помітив яскраві жовті труби на будинках, які в 80-х так не фарбували.

"Газові труби не фарбувалися півнячими кольорами, а газові лічильники були всередині будинку. Електричний щит взагалі не міг бути на індивідуальному будинку, і якщо був поруч із будинком, жовтим знаком не маркувався, фарба була на вагу рідкого золота, без кольорів (горілка була основною валютою)", - додав очевидець.

Критики в соцмережі також прокоментували незграбну акторську гру в серіалі.

"Люди в електричці як по команді падають. Я спочатку подумав, що була команда лягти на підлогу, а потім переглянув і зрозумів, що мужик смикнув стоп-кран і вони типу падіння зображують", - написав у Twitter користувач під ніком PolitiCat.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії зняли "свій серіал" про події 1986 року на Чорнобильській АЕС, в мережі сміються над відповіддю росіян представникам компанії HBO.