RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Все мине: російський музикант заспівав потужну пісню про мертвого Путіна і вторгнення в Україну

Вокаліст російського гурту "Порнофільми" Володимир Котляров записав пісню під назвою "Все мине", присвячену путінському режиму і недавнім подіям в Росії.

Відповідне відео він опублікував на каналі групи в Youtube.

"Останні пару тижнів переповнюють такі емоції і стільки слів хочеться сказати, що і не розумієш, з чого ж почати. Вкотре висловити подив від того, що люди, яких ми і так давно вважали негідниками, виявилися ще підлішими?", - пише Котляров.

У коментарі до запису Котляров згадав криваве придушення протестів у Москві та підкреслив, що він не вважає себе вправі закликати або відмовляти росіян від участі в мітингах, проте закликав зробити цей вибір самостійно.

"Зміни наступають, лише коли люди хочуть цього щиро, і готові витрачати на це свій час, сили і в тому числі ризикувати своїм життям, а не виходять за чиєюсь вказівкою", - зазначає музикант.

"Іноді мені стає страшно від думок, що це ніколи не закінчиться: нечисть ніколи не покине адміністративних кабінетів, більшій частині населення немає до цього діла, воно просто намагаються якось вижити. Але все-таки важливо пам'ятати - не буває нічого вічного: і режими змінюються, і диктатори помирають, як і всі люди, і слідом за найбільш похмурим часом завжди настає відлига. А значить, як би нам всім зараз не було ху**во і страшно за наше майбутнє, необхідно пам'ятати і вірити - коли-небудь це точно пройде ", - вважає Котляров.

Відео містить нецензурну лексику.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Москві (Російська Федерація) на мітингу "За чесні вибори" на підтримку незалежних кандидатів на виборах до міської думи скандували знамениту кричалку про президента Російської Федерації Володимира Путіна.