RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Росії відбулися нові вибухи на військових складах: багато поранених

У п'ятницю, 9 серпня, на військових складах в Ачинську (Росія) прогриміли нові вибухи, в результаті чого постраждали шестеро осіб.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"Шість постраждалих в результаті нових вибухів в Красноярському краї. Четверо госпіталізовано, ще двом надавали допомогу прямо на місці. У пацієнтів - в основному травми голови. Людей доставляють в Ачинську міжрайонну лікарню", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що спочатку повідомлялося про двох постраждалих, пізніше кількість постраждалих збільшилася. Також на даний момент різняться причини нової НП на військових складах.

Так, за даними Telegram-каналу "Говорить Москва", за однією з версій, причиною стало попадання блискавки. У той же час, як передає Telegram-канал LIFE SHOT, військові можуть бути самі винні в нових вибухах на складах під Красноярськом.

"Під час перших вибухів на території військової частини здетонували світлові снаряди з фосфором, а залишки цієї речовини було розсипано буквально всюди. Над палаючими складами пролетів ІЛ-76, скинув воду, курс хімії за 8-й клас (фосфор + вода = вогонь) і все навколо охопило полум'я. Самі військові зараз висувають версію, що в боєприпаси могла потрапити блискавка", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вибухи під Ачинськом припинилися. А в мережі виклали відео з місця нової НП.

Обережно, ненормативна лексика!

Детальніше про цю НП в Росії, читайте в матеріалі "Апострофа": У Росії горять і вибухають військові склади, у людей паніка: все, що відомо на даний момент.