RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зрадила з портретом царя: в мережі ажіотаж через розлучення Поклонської з чоловіком

Колишній прокурор, так званий "депутат" Держдуми Росії від окупованого Криму Наталія Поклонська розлучилася зі своїм чоловіком, екс-главою апарату омбудсмена Росії Іваном Соловйовим.

Про це сам Соловйов розповів в інтерв'ю "РИА Новости".

За його словами, вони не зійшлися з Поклонською, оскільки обидва хотіли бути лідерами в сім'ї.

"Два лідера в одній родині - гримуча суміш, яка навряд чи коли-небудь могла устаканитися. Один гарний, інший дуже красивий. Один розумний, інший дуже розумний. Один цілеспрямований, інший дуже сильно цілеспрямований. Звичайно, найвища ступінь тут відноситься до жінки", - розповів чоловік екс-прокурора.

Він пояснив, що "полегшив дружині завдання" і надав їй можливість самій вибрати подальший шлях і розставляти пріоритети.

"Вона свій вибір зробила. Як це було виконано - вже її особиста справа, а також її совісті і виховання. Це мінус не в мою карму і не мій хайп. Ніколи не напрошувався ні до кого під крило і вже тим більше не будував кар'єру на глибоко особистих відносинах. Знаю, що в номенклатурному і фінансовому планах це завжди карало мене, але зате дозволяло залишатися собою. Як у пісні Михайла Круга "але іншим ніколи, ніколи я не буду, якщо щось не так, ви вибачте мене", - додав він.

У мережі не втрималися від жартів з приводу розпаду шлюбу скандального "депутата".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", так звана "депутат" Державної Думи РФ Наталія Поклонська розповіла, як святий Лука Кримський нібито вилікував її від хвороби уві сні.