RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Родина тебе забуде, синку: український офіцер поділився показовою історією про "героя" Новоросії

У мережі розповіли історію Муси Умаханова - колишнього найманця російських окупантів на Донбасі, який отримав поранення і повернувся в Росію, щоб займатися політичною діяльністю. В реєстрації на виборах до Мосміськдуми йому відмовили, і тепер він змушений жити на соціальні виплати.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц.

Він додав, що тепер Умаханов знаходиться в опозиції до Кремля і президента РФ Володимира Путіна, оскільки справедливо вважає, що його кинули після участі в загарбницькій війні на Донбасі.

"Народився в Росії, республіка Дагестан, Махачкала. Вирішуєш їхати на "громадянську" війну в Україні, отримуєш поранення, результатом якого є параліч. Розумієш що потрібно їхати назад в Росію, але і там тебе не чекають. Реєструєшся кандидатом в депутати в "московську міську раду" щоб відстоювати права таких як ти іхтамнетів, але тебе і тут знову забувають і знімають з виборів. І ти сидиш паралізований, всіма кинутий напризволяще з жебрацької пенсією і пишеш пости зі звинуваченнями Путіна", - написав Штефан Штірліц.

На сайті "Миротворець" про Умаханова вказано, що він є володарем нагрудного знаку "Доброволець Донбасу", а також що отримав поранення в 2016 році в районі Донецького аеропорту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Маріуполі вбили випущеного в суді бойовика ДНР. Пізніше стало відомо, що він погрожував мешканцям міста.