RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Колега Зеленського по КВК став представником Путіна

Колишній капітан команди КВК "Збірна РУДН" Сангаджи Тарбаєв призначений постійним представником Калмикської республіки при президенті РФ Володимирові Путіну.

Про це він сам повідомив у себе в Instagram.

Також він зазначив, що його кандидатуру розглядали на посаду сенатора від Калмикії, але "обставини склалися інакше".

Наказ про його призначення підписав глава Калмикії Бату Хасіков.

Тарбаєв навчався в РУДН на факультеті міжнародних відносин, проходив стажування в Єгипті і Сирії. За його словами, він досконало володіє англійською та арабською мовами.

У 2007 році Тарбаєв був співведучим програми "Навколо світу", у 2008 став генеральним продюсером компанії з виробництва розважальних шоу Yellow, Black & White. Доклав руку до створення проектів "Даешь молодежь", "Кухня" та інші. Має премію ТЕФІ як продюсер проекту "Одна за всіх".

У політиці комік з 2014 року, почав з посади голови Комісії з підтримки молодіжних ініціатив Громадської палати РФ, в 2019 році увійшов до складу Громадської палати Москви.

"На цій посаді я маю вибудовувати комунікації з федеральними органами влади, займатися залученням інвестицій в Калмикії, координувати дії і допомагати нашим землякам, які живуть в Москві. Завжди допомагав і буду допомагати своїй Батьківщині, при цьому для мене неважливо, в якому статусі я буду перебувати!", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський став героєм пародії однієї з команд гумористичного конкурсу КВК в Росії. Актор, який його пародіював, заявив, що потрібно "відновити дружбу між Україною і РФ".