RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії чоловік влаштував смертельну різанину в дитсадку: перші подробиці і фото

У дитячому садку в російському місті Нар'ян-Мар (Ненецький автономний округ) озброєний ножем чоловік убив шестирічного хлопчика.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Чоловік прийшов в дитячий садок "Сказка" в місті Нар'ян-Мар під час тихої години. Охорона пропустила його, оскільки прийняла за батька одного з дітей. Несподівано той дістав ніж і вдарив в шию сплячу дитину. Хлопчик помер від втрати крові, а злочинця вдалося затримати.

Як стало відомо, жертвою злочинця став 6-річний Кирило Савенков, в мережі з'явилися його фотографії разом з батьком. Глава родини дізнався про трагедію, що сталася в дитячому садку, від дружини. Зараз він перебуває в шоковому стані, стверджує, що вбивцю ніколи раніше не знав.

"Взагалі я не знаю його, я навіть його не бачив, ні прізвища, ні імені не знаю", - прокоментував він журналістам.

Затриманим виявився 36-річний місцевий житель Денис Поздеєв. Він перебував на обліку у нарколога через алкоголізм, в момент скоєння вбивства був у стані сп'яніння.

За інформацією місцевих ЗМІ, Поздеєв заявив, що вбити дитину йому наказали голоси в голові: за це вони нібито обіцяли йому вічне життя.

Крім кримінальної справи, порушеної за фактом вбивства малолітнього, розслідується також недбалість співробітників і охорони дитячого садка.

Каки повідомляв "Апостроф", раніше в Архангельську (Росія) чоловік убив і з'їв трьох чоловіків, з якими був знайомий.