RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вив і бився головою об стіну: професор-вбивця в Росії влаштував "шоу" в залі суду, відео

Суд заарештував на два місяці російського історика Олега Соколова, який зізнався у вбивстві своєї студентки і співмешканки Анастасії Єщенко.

Про це повідомляє Telegram-канал "Mash на Мойці".

Соколов під час судового засідання розповів про свої стосунки з Єщенко, якій на момент вбивства було 24 роки. За його словами, вони були разом п'ять років і планували весілля. Однак потім в їх відносинах виникли проблеми.

"Дівчина, яка здавалася мені прекрасним ідеалом, перетворилася на чудовисько з страшної казки", - заявив обвинувачений. Він стверджує, що Єщенко сердилася при згадці дітей Соколова. У підсумку вона нібито напала на професора з ножем.

Адвокат обвинуваченого намагався домогтися для Соколова домашнього арешту. Він посилався на вік свого клієнта, і на перенесений їм інфаркт. Також адвокат заявив, що колишня дружина Соколова готова на час слідства прихистити підозрюваного у жорстокому вбивстві.

Однак суд відмовив адвокату і взяв історика під варту - до 8 січня 2020 року.

Як раніше повідомляв "Апостроф", російський історик Олег Соколов, який підозрюється у вбивстві студентки, був нагороджений французьким Орденом почесного легіону.