RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знайшли з кляпом у роті: в Росії сталося резонансне вбивство хлопчика з Білорусі, фото

У місті Єкатеринбурзі (Російська Федерація) батько-сектант вставив кляп дев'ятирічному синові в рот і бив різками, поки той не помер.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За офіційно не підтвердженою інформацією, тіло дитини знайшли закопаним в лісопарку біля озера - поруч з багатоповерховим будинком в Південно-Західному районі Єкатеринбурга, де жила його сім'я, яка переїхала з Білорусі.

Судмедекспертиза встановила, що хлопчик помер від задухи, на його тілі сліди від побоїв. З моменту смерті дитини минуло вже кілька днів.

Поліція розшукує батьків убитого хлопчика. Його мати була виселена з країни в Білорусь за порушення міграційного законодавства, раніше вона перебувала на лікуванні в психіатричній лікарні.

Батько, який, за оприлюдненими даними, належить до релігійної секти, знаходиться в розшуку. Однією з основних версій злочину називають "вбивство на релігійному грунті". Передбачається, що дитину били різками, щоб "вигнати з нього бісів", а потім засунули в рот кляп.

Відомо, що сім'я, в якій сталося вбивство, приїхала в Єкатеринбург на початку жовтня і жила в різних орендованих квартирах. На обліку як неблагополучна не перебувала.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованому Сімферополі вітчим зниклої дівчинки зізнався в її вбивстві. Також чоловік показав, де сховав тіло падчерки.