RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Російський ракетний крейсер помітили біля узбережжя Туреччини: фото

Ракетный крейсер "Маршал Устинов", який 25 грудня несподівано прибув до Севастополя, помітили поблизу берегів Стамбула - став на якір у Мармуровому морі.

Про це повідомив керівник моніторингової групи "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" Андрій Клименко в Facebook.

"Моніторингова група "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень, редакції та "Майдану закордонних справ" повідомляє, що наприкінці доби 05.01.2020 - орієнтовно о 18:00 (київський час) - з Чорного моря до Босфору увійшов ракетний крейсер проекту 1164 (шифр "Атлант", англ. Slava class за класифікацією НАТО) - "Маршал Устинов", який входить до складу Північного флоту Росії та перебував 25.12.2019 в окупованому Севастополі", - йдеться в повідомленні.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

За інформацією моніторингової групи, візит ракетного крейсера безпосередньо пов'язаний з візитом президента Росії Володимира Путіна в Стамбул.

Фото: Facebook

Як повідомляв "Апостроф", ранішев Китайському морі корабель-авіаносець ВМС США "підрізав" крейсер російського флоту "Адмірал Виноградов", таким чином, що кораблю з РФ довелося різко маневрувати, щоб уникнути зіткнення.