RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Путін знайшов заміну Медведєву: фото і біографія нового прем'єра РФ

Новим прем'єр-міністром Росії замість Дмитра Медведэва, який подав у відставку в складі всього уряду, стане глава Федеральної податкової системи (ФПС) РФ Михайло Мішустін, кандидатуру якого на посаду глави уряду запропонував президент Росії Володимир Путін.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Як сказано в повідомленні, Путін провів робочу зустріч з Мішустін і запропонував йому зайняти посаду прем'єр-міністра. Керівник ФПС погодився прийняти цю пропозицію.

Держдума розгляне призначення Михайла Мішустіна на пост прем'єр-міністра в четвер, 16 січня.

Відомо, що Михайло Мішустін народився 3 березня 1966 року в Москві. Закінчив Московський верстатоінструментальний інститут за фахом "системи автоматизованого проектування" в 1989 році.

З 1992 по 1995 рік був директором тестовій лабораторії Міжнародного комп'ютерного клубу. У 1995 році став заступником гендиректора і головою правління Клубу.

У серпні 1998 року Мішустін був призначений на посаду заступника керівника Державної податкової служби Росії. З березня 1999 до березня 2004 року був заступником Міністра Російської Федерації по податках і зборах.

З березня 2004 року по грудень 2006 року очолював Федеральне агентство кадастру об'єктів нерухомості. З січня 2007 по березень 2008 року керував Федеральним агентством з управління особливими економічними зонами.

У березні 2008 року став президентом групи компаній UFG ( "ОФГ Інвест").

6 квітня 2010 року отримав посаду керівника Федеральної податкової служби.

Доктор економічних наук. Дійсний державний радник РФ I класу.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін виступив зі щорічним посланням Раді Федерації: серед головних тез були пропозиції про зміну Конституції РФ.